5 Simple Statements About خواص عناب خشک برای دیابت Explained
5 Simple Statements About خواص عناب خشک برای دیابت Explained
Blog Article
اما در این قسمت و در ادامه این مقاله، قصد داریم در مورد خواص بینظیر عناب صحبت کنیم و آنها را به طور کامل معرف نماییم.
فواید عناب تازه چیست؟ مهمترین خواص عناب چیست ؟ خواص حبه عناب همانند خواص دمنوش عناب به همراه مصرف آن به صورت تازه، خشک و یا جوشانده بسیار متعدد است. بطور مثال:
عنابها اندازهها و شکلهای مختلفی دارند که به نوع آن بستگی دارد. قطر هر میوه حدود ۳ تا ۶ سانتیمتر است. میوهها ابتدا پوسته سبزی دارند اما بهمرور و هر چه خشکتر میشوند رنگشان به سرخ تیره تغییر مییابد و نهایتا رطوبتش کاهش یافته و مانند خرمای خشک چرکیده میشود.
عناب میتواند به فرایند هضم بهتر غذا کمک کند ، عناب به نرم شدن و حجیم شدن مدفوع شما کمک میکند و خطرات ناشی از زخم معده، آسیب و باکتریهای مضری که ممکن است در روده شما وجود داشته باشد کاهش میدهد.
همچنین افرادی که دارای بیماریهای خاص هستند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک خود مشورت داشته باشند.
عناب خشک منبع بسیارخوبی از کلسیم و آهن است. آهن جزئی از هموگلوبین درون گلبولهای قرمز خون است. کلسیم نیز مادهای خواص خوردن عناب با چای معدنی است که در ساخت استخوانها و دندانها نقش مهمی دارد.
پالپ (تکههای نرم) این میوه سرشار از مواد مغذی گیاهی بوده و میتواند به عنوان یک غذای فراسودمند محسوب شود. عناب به دلیل ترکیبات غنی خود دارای خواص ضدسرطانی، آنتیاکسیدانی، ضدالتهابی، محرک سیستم ایمنی، ضدچاقی، محافظت از دستگاه گوارش و کبد بوده و در درمان بسیاری از بیماریها مورد توجه است.
(عناب را نجوشانید) همچنین، میتوانید یک تکه زنجبیل و یک چوب دارچین به دمنوش خود اضافه کنید تا هم فواید سلامتی و هم عطر نوشیدنی خود را تقویت کنید.
خوردن عصاره عناب باعث میشود تا هورمونهای بدن شما تنظیم گردند که میتواند به کاهش اظطراب و استرسها کمک بسیاری کند و بسیاری آنها را رفع نماید.
آشنایی بیشتر با یک میوه آسیایی ریزنقش، شما را شگفت زده خواهد کرد. تصور میکردید روزی میوهای را برای میان وعدهتان درنظر بگیرید که منبع سرشاری از انواع ویتامین و مواد معدنی باشد؟!
در ادامه خواص دمنوش عناب برای کبد چرب، لاغری، بی خوابی، استرس، تقویت سیستم ایمنی، سرفه و سرماخوردگی را خواهید خواند.
عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز مینامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور میشود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران میدانند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
همچنین فلانوئید موجود در عناب خواب آلودگی ایجاد میکند که به سر روقت خوابیدن شما منجر میشود.